Τα περισσότερα προϊόντα αποστέλλονται μέσω ΑCS courier στη διεύθυνση που δηλώνει ο αγοραστής. Για παραγγελίες που έχουν δοθεί μέχρι τη 13:00 και υπάρχει διαθεσιμότητα, τα προϊόντα παραδίδονται με ACS σε 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες. Για αυθημερόν αποστολές ή παραλαβή το Σάββατο μέσω ACS, υπάρχει έξτρα χρέωση. Οι τιμές αποστολής συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.


Κόστος αποστολής

Το κόστος αποστολής, πανελλαδικά, είναι 3 ευρώ. Το κόστος αντικαταβολής είναι 2 ευρώ.

Δωρεάν μεταφορικά, για παραγγελίες αξίας άνω των 80 ευρώ.

Για παράδοση Σάββατο ή αυθημερόν το κόστος αποστολής και αντικαταβολής ανέρχεται στα 8,00€. Σε αυτή την περίπτωση, επικοινωνήστε μαζί μας.

Για αποστολή προϊόντων με ACS σε δυσπρόσιτες περιοχές της Αττικής, θα επικοινωνήσει το τμήμα πωλήσεων για το κόστος αποστολής. Οι δυσπρόσιτες περιοχές αναγράφονται στην ιστοσελίδα www.acscourier.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε ορισμένες δυσπρόσιτες περιοχές η αποστολή γίνεται με ταχυδρομείο. Στην περίπτωση αυτή τα προϊόντα δεν αποστέλλονται με αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει προπληρωμή του ποσού της παραγγελίας σε τραπεζικό λογαριασμό σε μια από τις συμβεβλημένες τράπεζες με την εταιρία μας ή με online πληρωμή.


Παραλαβή από το κατάστημα.

Μπορείτε να παραλάβετε τις παραγγελίες από τοκατάστημά μας, Θησέως 13 στο Σύνταγμα, χωρίς καμία επιβάρυνση εξόδων αποστολής. Οι παραγγελίες σας παραμένουν ενεργές για 5 ημέρες μετα την καταχώρήσή τους.