ΠΡΟΣΟΧΗ στις πλαστές μπαταρίες ρολογιών Sony

Mην παίζετε με την ποιότητα, αγοράστε γνήσιες μπαταρίες.

Οι πλαστές μπαταρίες ή οι μπαταρίες που αγοράζονται από παράλληλες εισαγωγές αποτελούν θέμα ανησυχίας για τη Sony, καθώς η τακτική αυτή παραβιάζει τα δικαιώματα του εμπορικού σήματος της Sony και ενδέχεται να υπονομεύσει την εμπιστοσύνη των πελατών στα νόμιμα προϊόντα αυτής.

Ο σκοπός αυτής της ανακοίνωσης είναι να εστιάσει την προσοχή σας σε πιθανά ζητήματα πλαστών μπαταριών και να ζητήσουμε τη συνεργασία σας για να μας βοηθήσετε να αναλάβουμε περαιτέρω ενέργειες κατά των παράνομων αυτών δραστηριοτήτων.

ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΣΤΕΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ.

Η εταιρία Sony είναι ο δικαιούχος του brand Sony:

Ως μόνος δικαιούχος του brand SONY, η Sony είναι η αποκλειστική οντότητα που έχει το δικαίωμα είτε να εισάγει η ίδια η εταιρία οποιοδήποτε προϊόν SONY στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο, είτε να εξουσιοδοτεί τρίτο πρόσωπο για την εισαγωγή και τη διανομή των προϊόντων της.

Δεν επιτρέπεται η εισαγωγή προϊόντων με το brand SONY από χώρες εκτός Ευρώπης και η τοποθέτηση τους στην Ευρωπαϊκή αγορά από εταιρία χωρίς την δέουσα άδεια από την Sony.

Τα προϊόντα SONY που διανέμονται στην Ευρώπη χωρίς τέτοια άδεια παραβιάζουν τα δικαιώματα του εμπορικού σήματος της Sony και θεωρούνται προϊόντα παραποίησης / απομίμησης.

Επιπλέον, η Sony έχει το δικαίωμα να ζητήσει το τέλος της διανομής στην Ευρώπη τυχόν παραποιημένων προϊόντων.

Οι μπαταρίες που πωλούνται από τους παράλληλους εισαγωγείς είναι πιθανότατα επανασυσκευασμένες:

Οι επανασυσκευασμένες μπαταρίες μπορεί να είναι μπαταρίες χρησιμοποιημένες που προηγουμένως είχαν τοποθετηθεί σε μηχανισμούς ρολογιών και θα μπορούσαν να έχουν ήδη εκφορτιστεί.

Οι επανασυσκευασμένες μπαταρίες ενδέχεται να είναι και νέες μπαταρίες σε bulk (χύμα) συσκευασία. Αλλά τα προβλήματα ποιότητας συχνά αναφέρονται κυρίως λόγω της κατάστασης της επανασυσκευασίας (λάθος διαχείριση προϊόντων, ακατάλληλο περιβάλλον με υψηλή θερμοκρασία, υγρασία κ.λπ.)

Οι πλαστές μπαταρίες είναι συνήθως κακής ποιότητας:

Οι πλαστές μπαταρίες είναι κατασκευασμένες από φθηνά υλικά. Επομένως έχουν χαμηλή απόδοση και μπορεί να προκαλέσουν πιθανές ζημιές στη συσκευή σας.

Οι πλαστές μπαταρίες δεν υπόκεινται στις νόμιμες δοκιμές ασφαλείας και μπορεί να αποτελούν απειλή για την ασφάλεια των τελικών καταναλωτών.

Δεν παρέχεται καμία εγγύηση:

Οι πλαστές μπαταρίες δεν συνοδεύονται από εγγύηση και δεν προσφέρεται υποστήριξη πελατών ή αντικατάσταση αυτών.

Σημείωση: Το Ευρωπαϊκό customer service της Sony μπορεί να εξυπηρετήσει μόνο τους διανομείς της Sony και οποιεσδήποτε πλαστές μπαταρίες ή μπαταρίες που αγοράζονται από παράλληλη εισαγωγή δεν επωφελούνται του after sales service της Sony.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΩΝΡΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΛΑΣΤΕΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

Συνήθως, η τιμή είναι ο πρώτος τρόπος για την ανίχνευση πιθανών παραποιημένων προϊόντων. Αν η τιμή είναι «πολύ καλή για να είναι αληθινή», τότε μάλλον δεν αγοράζετε μια γνήσια μπαταρία Sony.

Εκτός αυτού, παρακαλούμε να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στη συσκευασία, καθώς ορισμένες συσκευασίες μπορεί να μοιάζουν πολύ με την συσκευασία των αυθεντικών μπαταριών της Sony.

ΤΑ ΥΨΗΛΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ SONY

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας:

Η Sony έχει πατενταρισμένη τεχνολογία για την εξασφάλιση υψηλής χωρητικότητας στις μπαταρίες της καθώς και υψηλής απόδοσης κατά των διαρροών.

Η Sony τηρεί τα υψηλότερα πρότυπα παραγωγής και όλες οι μπαταρίες ελέγχονται πριν φύγουν από το εργοστάσιο. (εμφάνιση μπαταρίας, μετρήσεις , OCV).

Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΑΣ

Να γνωρίζετε ότι η Sony δεν φέρει καμία ευθύνη για δυσλειτουργίες, ζημιές ή βλάβες που προκαλούνται από πλαστές μπαταρίες ή μπαταρίες που έχουν αποκτηθεί από παράλληλες εισαγωγές.

Προς αποφυγή των προϊόντων παραποίησης / απομίμησης, σας συνιστούμε να αγοράζετε μπαταρίες SONY μόνο από έναν αξιόπιστο διανομέα αναγνωρισμένο από τη Sony.

Προκειμένου να μας βοηθήσετε να καταπολεμήσουμε τους παραχαράκτες, ενθαρρύνουμε έντονα να ενημερώνετε τον διανομέα της Sony σχετικά με οποιαδήποτε καταγγελία από πελάτη σας καθώς και για τα προϊόντα που σας δημιουργούν τυχόν υποψίες.

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ.